top of page
DSC_2133.jpg
bgImage

 

Wie zijn we? 

Ik ben Griet, 38 jaar en mama van twee kindjes. Ik geef Nederlands en Engels in de tweede graad doorstroom en 's avonds help ik leerlingen van verschillende scholen in hun zoektocht naar de juiste studiemethode. Dit is mijn grote passie! De dag dat mijn hulp overbodig wordt, zal dan ook de beste dag uit mijn leven zijn, want dat wil zeggen dat iedereen op de goede weg is. 

DSC_2135.jpg
DSC_2169.jpg

Ons verhaal

Waarom Peda-Logical?

 

 

Peda-Logical ontstond 8 jaar geleden. Ik stond al jaren voor de klas in het eerste middelbaar en merkte dat de leerlingen vaak geen idee hadden over hoe ze schoolwerk moe(s)ten aanpakken. Daarom besloot ik na de schoolse uren op een persoonlijke manier aan de slag te gaan met leerlingen die een duwtje in de rug konden/kunnen gebruiken. 

Intussen help ik wekelijks heel veel leerlingen op weg. Sommige leerlingen komen in het leerhuis studeren, anderen komen voor enkele begeleidingen 1-op-1 en zijn daarna vertrokken. 


 

Ook tijdens de examens staan we elke namiddag voor de leerlingen klaar. Hier bieden we ondersteuning bij het studeren, maar zorgen we er ook voor dat zaken die niet helemaal begrepen zijn, nog eens uitgelegd kunnen worden. 

We studeren en pauzeren samen, want gedeelde smart is halve smart. Tijdens de pauze kunnen de leerlingen pingpongen, voetballen, sjotteren, ... om zo even nuttig afstand te nemen van de leerstof. 

Intussen help ik wekelijks heel veel leerlingen op weg. Sommige leerlingen komen in het leerhuis studeren, anderen komen voor enkele begeleidingen 1-op-1 en zijn daarna vertrokken. 


 

Foto's

Onze visie en missie


We willen graag alle leerlingen van België en Nederland op de juiste weg zetten. Klinkt ambitieus, maar ik geloof erin dat met de juiste insteek, iedereen zijn weg kan vinden in de leerstof. 

bottom of page